Del opp fakturaen din

En gang i måneden får du en faktura fra oss som viser de kjøp og uttak du har foretatt forrige måned. Du velger hvordan du skal betale.

Du kan velge å:

  • betale hele fakturaen med en gang
  • dele opp betalingen over flere måneder
  • benytte deg av din betalingsfrie måned

Dele opp fakturaen over flere måneder*
På hver faktura står det tydelig oppgitt hvilket beløp som er det laveste du kan betale. Månedlig minimumsbeløp å betale skal utgjøre minst 1/60 del av utestående saldo, og aldri mindre enn kr 450. Beløpet du kan betale vil fremgå av fakturaen.

Benytte deg av en betalingsfri måned*
Noen ganger har du behov for å benytte deg av den betalingsfrie måneden slik at du slipper å betale noe. Du har tilgang til to betalingsfrie måneder per år, forutsatt at det ikke finnes noen tidligere gjeld.

Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Du kan få inntil 45 dagers rentefri kreditt, avhengig av når du har foretatt kjøpene. Fakturaen forfaller den tyvende i måneden etter at du har foretatt kjøpene.

*Renter og avgifter påløper (ingen fakturagebyr ved eFaktura). Full utnyttelse av den økonomiske gevinsten med rabatt, forutsetter at utestående kreditt betales ved forfall, slik at det ikke påløper renter.

Les mer om kostnadene som gjelder for ditt kort, og se et regneeksempel på når du velger å delbetale.Priser og vilkårSpørsmål og svar om å delbetale